Diabetesforum 2021 Nytt Datum!

1-3 december Svenska Mässan Göteborg

Nu som digital konferens

Nedräkningen har börjat!

0Weeks0Days0Hours

Diabetesforum är framflyttad till den 1-3 december 2021. Anmälan är till konferensen är öppen och vi välkomnar både deltagare och utställare att göra sin anmälan. Ni som har gjort er anmälan sedan tidigare finns naturligtvis kvar hos oss.

Kontakta oss gärna om du har frågor eller funderingar

Meaconsulting AB
Anna Ekberg tel. 072–565 55 68
diabetesforum@meaconsulting.se

Mötet sponsras av

COVID-19

Vi fortsätter att planera för genomförandet av Diabetesforum 2021 på det sätt som är tänkt. Organisationskommittén tillsammans med kongressarrangören håller sig kontinuerligt uppdaterade kring utvecklingen av COVID 19 och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och riktlinjer.

Konferenser och Kongresser omfattas inte av ordningslagen.

Diabetesforum  är inte är en publik konferens/mässa och det finns därmed inget förbud eller gräns för antal deltagare. Istället har vi att säkerställa att vi följer de trängselregler som FHM beslutat om Alltså att möjliggöra för att hålla avstånd till varandra, duka luftigare, att säkerställa så att det inte blir köbildning och mycket mer. Tillsammans med mötesanläggningen arbetar vi kontinuerligt för att säkerställa att vi uppfyller dessa regler och har en dialog kring åtgärder för att kunna optimera anläggningens möjligheter att genomföra mötet på bästa sätt utifrån situationen.

Vi kommer löpande att uppdatera informationen här på Diabetesforums hemsida