Diabetesforum 2021 Nytt Datum!

1-3 december Svenska Mässan Göteborg

Nu som digital konferens

Nedräkningen har börjat!

0Weeks0Days0Hours

Välkommen till Diabetesforum 2021!

På grund av situationen kring coronaviruset har organisationskommittén för Diabetesforum beslutat att flytta fram  konferensen till den 1-3 december 2021. Vi känner oss säkra på att det är den bästa lösningen för alla i den situation som vi befinner oss i just nu och ett sätt att kunna arrangera mötet fysiskt. Mer information kommer att kommuniceras ut till er alla inom kort.

Anmälan är tillfälligt stängd men öppnas inom kort. Deltagare och sponsorer/utställare som redan har gjort sin anmälan kommer att kontaktas personligen.

Kontakta oss gärna om du har frågor eller funderingar

Meaconsulting AB
Anna Ekberg tel. 072–565 55 68
diabetesforum@meaconsulting.se

COVID-19

Vi fortsätter att planera för genomförandet av Diabetesforum 2021 på det sätt som är tänkt. Organisationskommittén tillsammans med kongressarrangören håller sig kontinuerligt uppdaterade kring utvecklingen av COVID 19 och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och riktlinjer.

Konferenser och Kongresser omfattas inte av ordningslagen.

Diabetesforum  är inte är en publik konferens/mässa och det finns därmed inget förbud eller gräns för antal deltagare. Istället har vi att säkerställa att vi följer de trängselregler som FHM beslutat om Alltså att möjliggöra för att hålla avstånd till varandra, duka luftigare, att säkerställa så att det inte blir köbildning och mycket mer. Tillsammans med mötesanläggningen arbetar vi kontinuerligt för att säkerställa att vi uppfyller dessa regler och har en dialog kring åtgärder för att kunna optimera anläggningens möjligheter att genomföra mötet på bästa sätt utifrån situationen.

Vi kommer löpande att uppdatera informationen här på Diabetesforums hemsida